Intensieve training Zhineng Qigong level 3 met Teacher Xie Chuan | Qi EnergyFlow Workshop op 02-04-2018

Intensieve training Zhineng Qigong level 3 met Teacher Xie Chuan

Deze workshop vindt plaats op:02-04-2018

Datum: 2 t/m 6 april 2018 (5 dagen)
Tijd: 10:00 - 17:00 uur
Locatie:
 
BanyanTree - for Body & Mind, Eeuwenweg 6
1335 CR Almere Buiten
Groepsomvang: 6 tot 10 personen

Investering:

 

€ 425,- 
Mocht je graag mee willen doen en is het financieel niet haalbaar neem dan contact op!

De dagen zijn inclusief  thee, koffie, lekkers en fruit. Zelf eigen lunch meenemen.

Na al verschillende workshops met Xie Chuan en vorig jaar een intensieve level 3 training, is er voor 2018 wederom een intensieve level 3 training. Voor Chi Neng / Zhineng Qigong beoefenaars die level 3 werkelijk willen integreren in hun leven … dus niet als een vorm, niet als een theorie, maar als een essentiële verdieping. Voor deelname aan deze training dien je bekend te zijn met level 1 en 2 van Zhineng Qigong en deze regelmatig te beoefenen. Om deze intensieve training een goede basis te geven, vraagt leraar Xie aan jou om je ‘Qi Foundation’ te versterken. Dit doe je door bijvoorbeeld dagelijks minimaal een half uur de Rofu massage te doen of de 3CM staande meditatie. Deze voorbereiding start twee weken voor de training.

De Five Hun Yuan Form (level 3) bestaat uit meerdere vloeiende bewegingen die de bewegelijkheid en sierlijkheid van de kraanvogel nabootsen. Deze bewegingen harmoniseren de Qi door het hele lichaam heen. Bij deze oefeningen openen en sluiten we de vijf interne organen (hart, longen, lever, milt en nieren), zodat de Qi van de organen kan integreren in het lichaam. Dit gebeurt door het uitspreken van klanken in combinatie met bewegingen en vormen van handposities (mudras).

Deze week zal zoveel mogelijk in stilte gegeven worden. Observeren. Voelen. Integreren. En stilte ondersteunt je daarbij. Uiteraard zijn er mogelijkheden om vragen te stellen en is er ondersteuning als je er niet uitkomt of hulp nodig hebt. 

Teacher Xie Chuan werkt al meer dan 20 jaar als Zhineng Qigong leraar en geeft ook al geruime tijd les aan andere leraren.
Hij heeft zijn 2 jarige opleiding (full-time) gedaan in het befaamde HuaXia Zhineng Qigong Center.
Teacher Xie Chuan heeft de gave om je te laten voelen wat Qi (energie) is en hoe je daar mee kan werken. 
Hij brengt je in verbinding met een diepere laag in jezelf.

Heb je behoefte aan extra informatie of heb je vragen neem contact met mij op.

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops