Kracht van Vrouw Zijn | Qi EnergyFlow Workshop op 09-05-2019

Kracht van Vrouw Zijn

Deze workshop vindt plaats op:09-05-2019

Drie dagen vol passie, humor, stilte en verbinding!
 

Datum: 9 t/m 12 mei 2019
Tijd: Donderdag 19:00 uur tot zondag 16:00 uur
Lokatie: Hof van Axen 
Investering:

 
€ 395,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, vol pension, werkvormen en Rite van de Baarmoeder.
€ 365,- voor de snelle beslissers, aanmelden voor 11 Maart 2019 !!

 

Drie dagen met elkaar. Dagen met bijzondere werkvormen, rust en stilte, humor en diepgang. Terug naar de oude tradities van samenzijn met elkaar. Vanuit veiligheid, geborgenheid en je gesteund voelen. Vanuit de Kracht van Vrouw Zijn. Je wordt uitgenodigd tot een diepere verbinding met jouw vrouwelijke essentie.

Wat kun je tegen komen gedurende deze dagen?

Vanuit de omarming van vrouw zijn kan en mag dat wat gezien wil worden zich openen. Vanuit stilte en beweging. Door het openen van je hart. Tijdens het ontvangen of geven van een massage. En gedurende de Rite van de Baarmoeder *, wat jouw vrouwelijke kracht nog meer zal activeren. Alles is mogelijk en er wordt gewerkt vanuit de energie van het moment.

De omgeving en De Hof van Axen

Van donderdagavond 9 mei t/m zondagmiddag 12 mei 2019 hebben we de gehele locatie voor onszelf. Zelfs het meer, voor diegenen die de dag met een koude duik wil beginnen om helemaal in je lichaam aanwezig te zijn J We hebben een eigen kok, die gedurende de dag de meest geweldige biologische en vegetarische maaltijden voor ons bereid. De Hof ligt midden in het bos, voor heerlijke wandelingen in de natuur. Een zaal met mogelijkheden van meditatie, inquiry, massage, yoga, qigong en uitgebreid losgaan in dans.

Door wie

Dit weekend wordt begeleid door Esther. Esther werkt vanuit haar passie, vrouw zijn en overgave aan het moment. Liefdevol en verbindend. Esther is naast Qigong en Yoga docent, Massage therapeut (Chinese geneeswijze en Tantra), eigenaar van een Body & Mind center een moeder van een zelfstandige stoere zoon van 25 jaar en sinds afgelopen zomer partner van Frank! Zij woont daar waar haar hart haar heenbrengt en dat is momenteel Bali waar zij voor een jaar in een Yogastudio werkt. Om dit te kunnen doen heeft zij veel losgelaten en laat ze elke keer weer los als ze vertrekt naar een andere omgeving. Dit leven heeft haar geleerd onbevangen zijn en open staan voor alles wat is. Leven in overgave en vertrouwen. Vooral nu een mooie liefde in haar leven is gekomen. Nederig en dankbaar <3

*Extra Informatie over de Rite van de baarmoeder:

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren; De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”.

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. In een cirkel maak je op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops