Kracht van Vrouw Zijn | Qi EnergyFlow Workshop op 08-05-2019

Kracht van Vrouw Zijn

Deze workshop vindt plaats op:08-05-2019

Ruim vier dagen vol van passie, humor, stilte en proceswerk.......en nog veel meer
 

Datum: 8 t/m 12 mei 2019
Tijd: Woensdag 20:00 tot zondag 16:00 uur
Lokatie: De Hof van Axen 
Investering:
 
€ 545,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer, vol pension en zweethut ceremonie


Drie dagen met elkaar. Dagen vol met bijzondere werkvormen, rust en stilte, humor en deep sea diving. Terug naar de oude tradities van samenzijn met elkaar. Vanuit veiligheid, geborgenheid en je gesteund voelen. Vanuit de Kracht van Vrouw Zijn. Wij nodigen je uit om gedurende deze dagen te onderzoeken wat jij nodig hebt en wat jou mogelijk tegenhoudt om in verbinding te zijn met Jouw Vrouwelijke Kracht.

Wat kun je tegen komen gedurende deze dagen?

Vanuit de omarming van vrouw zijn kan en mag dat wat gezien wil worden zich helemaal openen. Vanuit stilte en beweging.  Door het openen van je hart. Tijdens het ontvangen of geven van een massage. Of wellicht is er een innerlijke reis of intensief proceswerk met de groep nodig. Alles is mogelijk en we werken vanuit de energie van dat moment.

De omgeving en De Hof van Axen

Van woensdagochtend 4 april t/m vrijdagmiddag 6 april hebben we de gehele locatie voor onszelf. Zelfs het meer, voor diegenen die de dag met een koude duik wil beginnen om helemaal in je lichaam aanwezig te zijn J We hebben een eigen kok, die gedurende de dag de meest geweldige biologische en vegetarische maaltijden voor ons bereid. De Hof ligt midden in het bos, voor heerlijke wandelingen in de natuur. Een zaal met mogelijkheden van meditatie, massage, opstellingen, yoga en uitgebreid losgaan in dans.

Door wie

Deze dagen worden begeleid door Arianne en Esther; twee vrouwen die werken vanuit passie, vrouw zijn en overgave aan het moment. Geen angst hebben om vorm los te laten. Liefdevol en confronterend.

Arianne is naast Qigong docent, Helende Reis therapeut en Opsteller ook moeder van twee prachtige kinderen – in de puberleeftijd - en vrouw van Richard. Iedere dag is het weer een interessante uitdaging en zoektocht om in liefde en balans te blijven. Om als krachtige vrouw flexibel te vliegen tussen cliënten en studenten, huiswerkbegeleiding en puber vraagstukken, financiële uitdagingen en persoonlijke ontwikkeling en in liefde samen te kunnen zijn met haar partner. Dit is alleen mogelijk door volledig open en vol overgave in het leven te staan, met alles wat er is… En dat gaat haar best goed af :-)

Esther is naast Qigong en Yoga docent, Massage therapeut (Chinese geneeswijze en Tantra) en eigenaar van een Body & Mind center een moeder van een zelfstandige stoere zoon van 24 jaar! Zij heeft geen vaste woonplek en woont/werkt daar waar haar hart haar heenbrengt (bv Bali en India). Om dit te kunnen doen heeft zij veel losgelaten en laat ze elke keer weer los als ze vertrekt naar een andere omgeving. Dit leven leiden geeft haar vrijheid, onbevangen zijn en open staan voor alles wat is. Leven in overgave en vertrouwen. Nederig en dankbaar <3

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops