Vrouwencirkel  | Qi EnergyFlow Workshop op 25-05-2018

Vrouwencirkel

Deze workshop vindt plaats op:25-05-2018

Datum: vrijdag 25 mei 2018
Tijd: 19:00 - 21:00 uur
Lokatie:
 
BanyanTree - for Body & Mind,
Eeuwenweg 6, Almere Buiten
Investering: € 10,- (includief thee en lekkers)

 

Terug naar de oude tradities van samenzijn met elkaar. In een veilige omgeving kunnen delen op basis van vertrouwen, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Je opladen in de energie van zusterschap. Ervaren hoe het is als de verbinding met andere vrouwen op basis van liefde, openheid, bewustzijn en vertrouwen is. In plaats van afgunst, roddelen en concurrentie. Ervaren dat als jij deelt wat er in je leeft vanuit openheid je gezien en gesteund wordt. 

Een avond waar we onze dagelijkse bezigheden een paar uur opzij kunnen schuiven en onszelf op de voorgrond mogen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën kunnen delen.

Je verbinden met de Kracht van jouw Vrouw Zijn. Je verbinden met je zachtheid en sensualiteit. Voluit kunnen Zijn wie je bent!

De invulling van deze vrouwencirkels kan elke keer anders zijn. Meditatie, dans, geraakt en aangeraakt worden, masseren, delen, zingen......in ieder geval ons vrouw zijn vieren met elkaar!

De avond eindigen we met een glas thee met lekkers.

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops