Kracht van Vrouw Zijn | Qi EnergyFlow Workshop op 08-07-2021

Kracht van Vrouw Zijn

Deze workshop vindt plaats op:08-07-2021

Drie dagen vol passie, humor, stilte en verbinding!
 

Datum: 8 t/m 11 juli 2021
Tijd: Donderdag 17:00 uur tot  zondag 17:00 uur
Lokatie:
Aantal deelnemers: 
Hof van Axen 
Maximaal 12 vrouwen
Investering:

 
€ 465,- op basis van een gedeelde tweepersoonskamer,
vol pension, werkvormen en Rite van de Baarmoeder.
Meld je je aan voor 1 mei 2021, dan is jouw investering
€ 425,-


Tijdens deze "corona tijd" zal iedereen een eigen slaapkamer hebben.

Drie dagen met elkaar. Dagen met bijzondere werkvormen, rust en stilte, humor en diepgang. Terug naar de oude tradities van samenzijn met elkaar. Vanuit veiligheid, geborgenheid en je gesteund voelen. Vanuit de Kracht van Vrouw Zijn. Je wordt uitgenodigd tot een diepere verbinding met jouw vrouwelijke essentie.

Wat kun je tegen komen gedurende deze dagen?

Vanuit de omarming van vrouw zijn kan en mag dat wat gezien wil worden zich openen. Vanuit stilte en beweging. Door het openen van je hart en je aan anderen te laten zien en te horen. Tijdens het ontvangen of geven van een massage. En gedurende de Rite van de Baarmoeder *, wat jouw vrouwelijke kracht nog meer zal activeren (ook als je de rite al één of meerdere hebt bijgewoond). Alles is mogelijk en er wordt gewerkt vanuit de energie van het moment.

De omgeving en De Hof van Axen

Van donderdagmiddag 8 juli t/m zonmiddag 11 juli 2021 hebben we de gehele locatie voor onszelf. Zelfs het meer, voor diegenen die de dag met een koude duik wil beginnen om helemaal in je lichaam aanwezig te zijn. We hebben een eigen kok, die gedurende de dag de meest geweldige biologische en vegetarische maaltijden voor ons bereid. De Hof ligt midden in het bos, voor heerlijke wandelingen in de natuur. Een zaal met mogelijkheden van meditatie, creatie, inquiry, massage, yoga, qigong en uitgebreid losgaan in dans. En een geweldige mooie grote tuin waar we bij droog weer veel van onze activiteiten kunnen doen.

Door wie

Dit weekend wordt begeleid door Esther en Karin.
Esther  werkt vanuit haar passie, vrouw zijn en overgave aan het moment. Liefdevol en verbindend. Zij is naast Qigong en Yoga docent, Massage therapeut (Chinese geneeswijze en Tantra), eigenaar van een Body & Mind center, een moeder van een zelfstandige stoere zoon van 27 jaar en oma van haar ruim een half jaar oude kleinzoon! Zij heeft veel gereisd en gewoond daar waar haar hart haar heen bracht. Dat heeft  haar geleerd onbevangen zijn en open staan voor alles wat is. Leven in overgave en vertrouwen. Nederig en dankbaar.
Karin woont in Drenthe, middenin de stille natuur. Deze stilte heeft zij bewust opgezocht, het contact met de natuur is voor haar een voedingsbron. Zij is werkzaam als organisatieadviseur en trainer, en heeft daarnaast een eigen praktijk als yogadocent. Haar kwaliteiten zijn verbindend, observatief, warm, ruimdenkend en creatief.

Heb je vragen over deze mooie 3 daagse, wees welkom om contact met Esther op te nemen.
Dit kan via de mail of door te bellen. Kik hier!

 

*Extra Informatie over de Rite van de baarmoeder:

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt de vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan. Echter, NU is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs. Dit geldt voor alle vrouwen.

De vrouwenspirit van de jungle herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:
“De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren; De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven”.

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder. Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door elke vrouw vooraf persoonlijk werk verricht. In een cirkel maak je op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen door de Womb Keeper(s). De Rite is een energieoverdracht vanuit de kosmische baarmoeder via de initiator naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops