Vrouwencirkel Online | Qi EnergyFlow Workshop op 05-04-2020

Vrouwencirkel Online

Deze workshop vindt plaats op:05-04-2020

Datum: Zondag 5 april 2020
Tijd: Binnenkomen vanaf 14:40 uur, starten om 15:00 uur tot 17:30 uur 
Lokatie:

Groepsgrootte:
BanyanTree - for Body & Mind 
Eeuwenweg 6 in Almere Buiten
maximaal 10 deelneemsters
Investering: Op basis van donatie

 

Tijdens de vrouwencirkels vieren we ons vrouw zijn met elkaar. Gaan we terug naar de oude tradities van samenzijn. In een veilige omgeving kunnen delen op basis van vertrouwen, eerlijkheid en kwetsbaarheid. Je opladen in de energie van zusterschap. Ervaren hoe het is als de verbinding met andere vrouwen op basis van liefde, openheid, bewustzijn en vertrouwen is. Ervaren dat als jij deelt wat er in je leeft vanuit openheid je gezien en gesteund wordt.

Een middag waar we onze dagelijkse bezigheden een paar uur opzij kunnen schuiven en onszelf op de voorgrond mogen zetten. Een plek waar we onze ervaringen en gevoelens, onze vragen en twijfels, maar ook onze wijsheid en talenten, onze passies, inzichten en ideeën kunnen delen.

Je verbinden met de Kracht van jouw Vrouw Zijn. Je verbinden met je zachtheid en sensualiteit. Voluit kunnen Zijn wie je bent!

De invulling van deze vrouwencirkels kan elke keer anders zijn. Meditatie, dans, geraakt en aangeraakt worden, masseren, delen, zingen......in ieder geval ons vrouw zijn vieren met elkaar!

Heb je nog vragen, neem dan contact op!

Klik hier om je aan te melden voor deze workshop

Ga terug naar de workshops