TuiNa Massage | Qi EnergyFlow Almere

TuiNa ontspanningsmassage

TuiNa (spreek uit twiena) is in China al duizenden jaren een belangrijk onderdeel van de geneeskunde. Bijna elk Chinees ziekenhuis heeft een TuiNa afdeling. Deze massagevorm wordt daar toegepast voor zowel preventie als bij op genezing gerichte behandeling.

TuiNa massages stimuleren en reguleren het meridiaan systeem waardoor blokkades kunnen worden opgeheven. Op die manier komen lichaam en geest weer in balans en verminderen of verdwijnen klachten. Meridianen zijn kanalen waardoor Qi (levensenergie), bloed en voedingsstoffen stromen. Zo zorgen ze ervoor dat er gezondheid, innerlijke rust en evenwicht is.

TuiNa verbetert het welzijn van de lichaamsstructuur en het bewegingsapparaat en heeft een goede invloed op het zenuwstelsel. Pijn wordt bestreden en het zorgt ervoor dat het bewegingsapparaat weer normaal functioneert. Daarnaast wordt de weerstand van het lichaam aanzienlijk verbeterd en worden gifstoffen door de behandeling uit het lichaam verdreven. Tuina werkt erg goed bij bijvoorbeeld migraine, ischias en andere vormen van chronische pijn, voor klachten die samenhangen met spier- en skeletproblemen en met chronische stress, waaronder spijsverteringsklachten en ademhalingsproblemen.

Prijs TuiNa ontspanningsmassage:
60 minuten € 65,--
90 minuten € 85,--

Klik hier om contact op te nemen of bel 06 - 28 15 51 12 voor een afspraak of meer informatie.