Reacties van cursisten | Qi EnergyFlow Almere

Qi EnergyFlow Reacties

Wim (Zhineng Qigong met Chinese leraar Tao)

"Ik heb gisteren veel geleerd in een zeer goede en prettige omgeving (zowel de locatie als de mensen)! Vooral het healing-deel en de omschrijving van de niveaus vond ik zeer interessant, waardoor ook het geheel van Zhineng Qigong meer is gaan betekenen voor me. Prachtmens, die Tao! "

Yolanda (InnerQiYoga)

"Wat een heerlijke les gisteravond! een fijne mix van ontspanning + uitdaging. Ik heb heerlijk geslapen en ben weer helemaal happy. Dank je wel!"

Erik (Flow Yoga)

"Ik wil je hartelijk bedanken voor de yoga les afgelopen week. Het is er eentje die in mijn geheugen gegrift staat. Jij hebt me laten zien wat yoga is en daar ben ik je erg dankbaar voor. En mijn bodybalance deelnemers hebben daar vanavond de vruchten van mogen plukken. "

Ellen (Zhineng Qigong)

"En ik vind het heerlijk om je Qigong lessen te volgen. De manier van lesgeven, hoe je de oefeningen en bewegingen uitlegt, naar ons kijkt en houdingen corrigeert vind ik heel prettig en professioneel! Ik ben net verhuisd naar Almere en wil, als de tijd daar is, ook in de ochtend zelf weer Qigong oefeningen gaan doen. Maar dat komt….....Ik ben blij dat ik “jou” gevonden heb in Almere. "

Diana (Zhineng Qigong)

"De lessen zijn heerlijk op een prachtige nieuwe locatie waar de mooie energie en liefde van Esther heel duidelijk in te zien en te voelen zijn. Ik ga er 2x per week met heel veel plezier naar toe en kom er super relaxed weer vandaan, echt een aanrader!"

Jacqueline (TuiNa Massage)

"De massage die je me afgelopen week hebt gegeven vond ik fantastisch. Verrassend vond ik de vragen vooraf waarmee je een inschatting maakte welke massage het beste bij mij zou passen. Hierna een zeer respectvolle en zorgzame massage. Het was niet pijnlijk, maar wel met voldoende druk op punten waar het nodig was. De rest van de dag was het effect te merken doordat ik me heel ontspannen ben blijven voelen met een goede nachtrust erna. Nog enorm bedankt, ik kan het iedereen aanraden! "

Beverly (Zhineng Qigong cursus)

"Ik vond deze basiscursus een heerlijke ervaring, iets nieuws! Mediteren maar op een andere manier. Ik ben wel van dit soort spirituele dingen. Heb het erg nodig om mezelf tot rust te brengen, want heb heel veel aan me hoofd :-) Ik vind jou een fijn mens, je straalt rust uit."

Karin (Zhineng Qigong cursus)

"Ik heb de cursus als heel plezierig ervaren. Ik voel mij beter geaard en meer ontspannen dan een tijdje terug. Ik heb je ervaren als een zeer betrokken docent die de oefeningen rustig en duidelijk overbracht en dat je open reageert op vragen etc. Ik vond het prettig dat je af en toe langs kwam om te corrigeren. Je kennis en kunde en leergierigheid mbt de Zhineng vond ik heel positief."

Wim (Zhineng Qigong cursus)

"Ik adem daadwerkelijk een stukje beter dankzij jou. En waarschijnlijk velen met mij. "

Isabel (Zhineng Qigong)

"Ik ben een nuchtere vrouw van Friese afkomst met het idee doe maar gewoon dan doe je al gek genoeg. Ondanks mijn nuchtere instelling werd ik na een ingrijpende gebeurtenis depressief. Allereerst denk je, ik red het wel alleen, geen hulp nodig, doe het zelf wel. Totdat ik tegen een muur van frustraties opliep en via via in contact kwam met Esther Speet die Zhineng Qigong lessen geeft. Zo nuchter als ik ben geloof ik absoluut niet in het zweverige gedoe. Maar na aandringen/advies ben ik toch naar de lessen gegaan en wat een verademing! Niets geen zweverig gedoe, maar een uurtje ontspanning voor je lichaam en geest, deze lessen zijn een kadoo voor jezelf een echte aanrader. Mij heeft het in ieder geval heel erg goed geholpen. Ik sta weer met beide benen op de grond en kan het leven weer lachend tegemoet zien !! "

www.boostyourhealth.nl (Nek, Schouders en Rug workshop)

"Artikel over de Nek, Schouders en Rug workshop, Zhineng Qigong: http://boostyourhealth.nl/2014/mind-zhineng-qigong/"

Stéphanie (Zhineng Qigong)

"Zhineng Qigong is voor mij ontspanning: even al je gedachten tot stilstand laten komen door je focus te verleggen naar fysieke bewegingen. Qi (energie) is niet meetbaar en ik sta erg sceptisch tegenover dit soort zaken. Ik kan echter niet ontkennen dat Zhineng Qigong mij meer rust brengt. Voor mij reden genoeg om ermee door te gaan! Esther weet de lessen met haar positieve energie een extra dimensie te geven."

Marloes (Zhineng Qigong)

"Winter 2013 ben ik bij Esther gestart met een proefles. Het effect was verrassend! De volgende dag voelde ik me nog steeds vol met nieuwe energie. Dit is toeval dacht ik, niet dus. Ondertussen heb ik Zhineng Qigong ingebouwd in mijn dagelijkse leven, want energie, rust en balans voor lichaam en geest is toch een geweldig dagelijks cadeau. Esther geeft op haar eigen wijze elke week weer een inspirerende les. "

Astrid (Zhineng Qigong)

"Ik heb weer genoten van je les. Je praat mij rustig de bewegingen door en je enthousiasme werkt aanstekelijk. Hierdoor is er een prettige sfeer tijdens en na de les. Tot volgende week!"

Jacq (Zhineng Qigong workshop)

"Op een sportschool via Esther in aanraking gekomen met Zhineng Qigong. Tijdens stevige groepslessen viel de positieve energie die zij uitstraalt meteen op. Toen zij over Zhineng Qigong vertelde was mijn interesse direct gewekt. Twee zeer inspirerende workshops bij haar gevolgd. Zhineng Qigong is een aanvulling en verdieping in mijn leven geworden."

Armand (Zhineng Qigong)

"Esther had mij en mijn vrouw uitgenodigd om een proefles mee te doen. Ik wilde mijn vrouw en Esther niet teleurstellen en ging mee. Na afloop voelde ik me energieker dan voor de oefeningen. Ik kan iedereen aanraden om mee doen. Jullie zullen versteld staan hoe je je na afloop van de oefeningen voelt!"

Petra (Zhineng Qigong workshop)

"De introductie workshop heb ik bij Esther gevolgd. Zij begeleidt de oefeningen op een professionele en warme manier. Welk niveau je hebt maakt niet uit, de oefeningen kan je interpreteren vanuit je eigen achtergrond; zo kon ik tot mijn verbazing mijn yoga ervaring gebruiken. De workshop was een leuke manier om tot mijzelf te komen."

Sylvia (Zhineng Qigong workshop)

"Ik heb een les bij Esther mogen meemaken. Na een hartelijk en warm ontvangst werd door Esther een duidelijke uitleg gegeven over de basisprincipes van Zhineng Qigong. Hierna gingen we aan de slag, voor mij was dit een eerste kennismaking met deze Chinese bewegingsleer. Er werden een aantal oefeningen doorlopen, begeleid door de rustige stem van Esther. Ik móet zeggen..het smaakt naar meer. Na de oefening voelde ik me heerlijk ontspannen!"