15 daagse groepsreis Bali & Gili Gede met Qigong en Yoga | Qi EnergyFlow Reis op 23-05-2016

15 daagse groepsreis Bali & Gili Gede met Qigong en Yoga

Deze reis vindt plaats op:23-05-2016

Beleef het mooie authentieke van Bali & de unieke rust van Gili Gede (Lombok)!

 

Datum:    17 mei – 31 mei 2016
Prijs:        € 925,-

Klik hier voor een foto-impressie!

Deze reis is voor iedereen die het authentieke en mooie van Bali wil zien en beleven en wil genieten van het mooie rustige eiland Gili Gede (Lombok). Dat alles in combinatie met inspirerende Zhineng Qigong- en Yoga lessen. Daarnaast je laten verwennen door heerlijke Indonesische (vegatarische) gerechten. Tot rust komen op prachtige locaties, nieuwe energie op doen door momenten van bezinning, maar ook door tal van activiteiten. Tijdens deze reis ben je elke dag een aantal uur bezig met Yoga en Zhineng Qigong. De oefeningen zijn zowel geschikt voor beginners als voor gevorderden en zullen worden aangepast naar de behoefte van de groep. Daarnaast worden er ook mogelijkheden geboden voor excursies om het land en de cultuur beter te leren kennen. Vooral de combinatie van fysieke inspanning en mentale ontspanning maakt deze reis zeer waardevol.  
Deze reis is voor minimaal 6 en maximaal 8 deelnemers.

Programma:

Dag 1 t/m 6 Aankomst op Prana Dewi Resort, Midden-Bali. Deze 6 dagen zijn op basis van halfpension.
Dag 6 t/m 13
Vertrek (en overtocht met een veerboot) naar Lombok en Gil Gede waar we verblijven op Via Vacara Eco Resort. Deze 7 dagen zijn op basis van Volpension, water, thee en koffie.
Dag 13 t/m 15
Vertrek naar Ubud, Midden-Oost Bali, waar je 2 dagen verblijft in een 'Homestay' (Bed&Breakfast) bij een Balinese familie. Deze 3 dagen zijn op basis van logies/ontbijt. Op dag 14 savonds een gezamelijk drankje ter afsluiting van deze mooie reis.
   

Inclusief:
14 overnachtingen in een (gedeelde) tweepersoonskamer. Waarvan 6 dagen op basis van halfpersion, 7 dagen op basis van volpension en 2 dagen op basis van logies/ontbijt.
10 dagen elke ochtend en avond Zhineng Qigong en Yoga lessen door Esther Speet.
Gedurende uw verblijf op Via Vacara Eco Resort één Balinese lichaamsmassage, een snorkeltocht per boot en een bezoek aan de lokale markt.
Vervoer tussen de verschillende verblijfplaatsen/resorts.
Transfer van en naar het vliegveld op Bali.

Exclusief:
Vluchten naar Bali v.v. (indicatie vanaf € 670,-)
Visumkosten (€ 22,-) en eventuele vaccinaties
Reis- en annuleringsverzekering
Excursies en persoonlijke uitgaven

Informatie over de resorts:
Beiden resorts hebben een zeer mooie en rustige ligging en zijn kleinschalig. Prana Dewi Resort beschikt over een zwembad. Via Vacare Eco Resort ligt aan de zee. Je hebt een mooie (gedeelde) tweepersoonskamer/huisje met een eigen badkamer en westerse toilet. Op Gili Gede is geen stromend water. Schoon zoet water wordt van het vaste land gehaald. Je wast je op traditionele Indoneschische wijze met Mandien en de wc's worden doorgespoeld met zout water.
De Zhineng Qigong en Yoga lessen worden gegeven in een daarvoor bestemde sfeervolle open ruimte.

Een aantal voorbeelden uit het ruime aanbod van excursies:
Balinese tempels bezoeken
Naar een traditionele Balinese dansshow
Snorkelen, duiken en vissen
Eén van de twee vulkanen beklimmen om de overweldigende mooie zonsopgang vanaf de top te beleven
Koffie & Thee plantages bezoeken
Wandeling door de jungle en naar watervallen
Wandeling door de magische rijstvelden
Baden in een Hotspring

Zhineng Qigong en Yoga:
Zhineng Qigong is een eenvoudige, meditatieve Chinese vorm van bewegen en kan door iedereen worden beoefend. De doelen van Zhineng Qigong zijn: het lichaam met rustige, subtiele bewegingen los te maken, te ontspannen en de geest tot rust te brengen. De meridianen (energiebanen) in het lichaam gaan open, blokkades lossen op of worden voorkomen. De spieren worden versterkt en de gewrichten soepeler. De coördinatie van lichaam en geest en de concentratie verbeteren. Het lichaam komt in balans en het bewustzijn van het eigen lichaam groeit. Zhineng Qigong geeft een boost aan de hersenen en het immuunsysteem en heeft dus grote voordelen voor de gehele gezondheid. 
Een yoga les bestaat uit meditatie, asana's (lichaamshoudingen) en pranayama's (ademhalingsoefeningen). De lichaamshoudingen hebben effect op het fysieke, emotionele en mentale vlak. Ze werken in op alle lichaamsdelen, ze versterken spieren en gewrichten en maken de wervelkolom en het beenderen stelsel veerkrachtig. De ademhalingsoefeningen geven je nieuwe energie en nodigen uit tot emotionele balans en verstilling.

Klik hier om je aan te melden voor deze reis

Ga terug naar de reizen